Διαγνωστικά OBD2 Vgate WiFi

Τιμή
30 € Κωδ: 0102
Διαθεσιμότητα
1-3 εργάσιμες
Περιγραφή Μοναδικής ποιότητας ELM327, το μικρότερο σε μέγεθος της αγοράς και ίσως το μοναδικό το οποίο φέρει διακόπτη ενεργοποίησης έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το αφαιρείτε όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Επίσης αν η επικοινωνία μεταξύ της συσκευής και του αυτοκινήτου σταματήσει για περισσότερο από 30 λεπτά έχει αυτόματη λειτουργία auto-sleep.
Η συσκευή είναι ένας μικρός προσαρμογέας που συνδέεται στην OBD2 υποδοχή του οχήματος. OBD2 θύρα φέρουν κάποια οχήματα από το 1995 και μετά και το σύνολο των οχημάτων από το 2001 έως σήμερα.

Το εργαλείο αυτό με απλό τρόπο να κάνει τα παρακάτω:

(ενδεικτικά αναφέρονται, οι δυνατότητες του εξαρτώνται από το μοντέλο αυτοκινήτου και το λογισμικό που χρησιμοποιεί κάθε χρήστης)

Διαβάζει και εμφανίζει στην οθόνη τους κωδικούς βλάβης του αυτοκινήτου μαζί με περιγραφή τους (γενικούς για όλους τους κατασκευαστές αλλά και ειδικούς για συγκεκριμένους κατασκευαστές).
Μετρά την κατανάλωση καυσίμου
Εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο (Real time data) επιδόσεις του αυτοκινήτου, όπως η ροπή και η ισχύς σε Hp (ίπποι) του κινητήρα, ταχύτητα του οχήματος, πίεση λαδιού, θερμοκρασία ψυκτικού υγρού, το φορτίο του κινητήρα, πίεση της πολλαπλή εισαγωγής, θέση του γκαζιού, τιμές των αισθητήρων οξυγόνου, θερμοκρασία αέρα εισαγωγής και πολλές άλλες λειτουργίες.
Χαρακτηριστικά - Καθαρό Βάρος: μόλις 20 γραμμάρια.
- Επαγγελματική ποιότητα και λειτουργικότητα σε compact διαστάσεις
- Δυνατότητα σύνδεσης μέσω WiFi με iPad και iPhone , Android Smartphone, Tablet και Windows Phone καθώς και Laptop και PC (Windows xp, vista, 7, 8, 8.1)
- Μικρό μέγεθος και απόλυτα συμπαγή δομή. 
- Συνδέστε στη θύρα OBD2 του αυτοκινήτου σας μια φορά μόνο χωρίς να χρειάζεται να το αποσυνδέετε ξανά.
- Σταθερή ασύρματη σύνδεση μέσω WiFi 
Χωρίς καλώδια ή μπαταρίες (o προσαρμογέας τροφοδοτείται από τις υποδοχή OBD2 του οχήματος) 
- Μετά από μισή ώρα απουσίας επικοινωνίας με τον εγκέφαλο (ECU) σταματά αυτόματα να δουλεύει και μπαίνει σε κατάσταση αδράνειας (auto-sleep)
- Υποστηρίζει όλα τα OBD2 πρωτόκολλα 
- Η συσκευή χρησιμοποιεί τις πιο γρήγορο και αξιόπιστο ARM επεξεργαστή.
Το πακέτο περιλαμβάνει 1x iCar OBD2 διαγνωστικό
1x CD Software 
1x Ποιοτική συσκευασία αποθήκευσης
Βίντεο

 
2011 agoromania | Copyright © 2011-2012 www.agoromania.gr